Despre noi

   Deja din ce în ce mai mulți proprietari realizează complexitatea și individualitatea fiecărui animal de companie în parte și rolul benefic pe care aceștia îl au în viețile noastre. Se pare că nu ne puteam însela mai tare referindu-ne la relația dintre noi și prietenii necuvântători ca la un raport stabilit benevol de ambele tabere. Această comuniune de mii de ani ne-a adus impreună la un nivel de interdependență socială dar mai ales sentimentală ce nu încetează să surprindă de fiecare dată.
   De aceea site-ul vine în sprijinul celor care își doresc să integreze în familia lor un membru necuvântător intr-un mod responsabil. Atât eu Dr. Alexandru CĂLIN cât și echipa mea încercăm să vă aducem informații clare și concise atât despre alegerea companionului potrivit petru familia dumneavoastră cât și despre ingrijirea adecvată a acestuia în funcție de nevoi, fie ele nutriționale, fizice, sociale sau medicale.
   Ne dorim să fim inspirația ce vă va spori încrederea și imaginația să transformați și să întăriți această legatură specială cu animalul de companie. Împreună vom căuta care sunt problemele și care ar fi soluțiile, atingând acel nerv sensibil ce va restabili acea minunată armonie.
   Vă vom urma treptat prin toate etapele critice ale vieții animalului dumeavoastră încercând să vă ajutăm cu sfaturi pas cu pas, răspunzându-vă la intrebări.
   Împreună vom parcurge un drum anevoios, însa plin de satisfacții pe parcursul lui. Întărirea relatiei cu patrupedul dumneavoastră nu doar că vă va aduce bucurie și o modificare în bine a statutului energetic ci va cotribui la aprinderea scânteii ce va face ca familia dumneavoastră să inflorească în guvernarea sentimentelor de fericire, întelegere dar mai ales iubire.
   Să pornim la drum........

“My contribution to the world”

    Atenție !!!

   Toate informațiile furnizate de www.vet-blog.ro și video asociate sunt strict pentru scopuri informaționale. Acesta nu este conceput ca un substitut pentru sfatul medicului veterinar. Informațiile furnizate de www.vet-blog.ro și video asociate nu pot fi folosite pentru a face un diagnostic sau a trata o stare patologică. Acest site contine informații generale despre condițiile medicale și tratamente.